Photo: Marko Prpic/PIXSELL

VATRENI NAKON 292 DANA KONAČNO U AKCIJI: Evo gdje možete gledati utakmicu ‘vatrenih’ protiv Portugala

Autor: N.M.

Nakon gotovo 300 dana pauze, točnije od studenog i utakmice protiv Gruzije u Puli Vatreni se vraćaju na teren. Razlog tako duge pauze je naravno pandemija kornavirusa  koj je odgodila Euro za iduću godinu i stoga Dalićevi izabranici svoj povratak na teren imaju u drugom izdanju Lige nacije. Protivnik je odmah jedan od najtežih mogućih. Aktualni europski prvak i pobjednik prvog izdanja Lige nacije – Portugal. Utakmica se igra na kultnom Dragau u Portu.

O poraznoj statistici protiv Portugala sve se zna, pa je nećemo spomnjati a Liga nacija će poslužiti kao priprema za Euro no ipak je bitno izbjći posljednje mjesto i ostanak u prvoj jaksosnoj skupini ovog natjecanja. U našoj su skupini još Francuska i Švedska.

Glavni sudac utakmice na kojoj neće biti gledatelja Talijan je Davide Massa (39).

Početak susreta europskih prvaka i svjetskih doprvaka je 20.45, a izravan prijenos je na Novoj TV, koja ima prava i na prijateljske utakmice i kvalifikacije za SP 2022 u Qataru. Završnicu Eura i  SP u Qataru 2022. pak moći će se gledati na Hrvatskoj televiziji.

Odmah nakon Porta i Portugala slijedi nam gostovanje kod svjetskih prvaka Francuza u utorak na Stade de Franceu. Do prosinca nas čak ubrzani ritam utakmica, najavljeno ih je čak šest.

Trostruki program u listopadu otvara prijateljski meč kod Švicarske 7. 10. pa dvije domaće utakmice Šveđani (11. 10.) i Francuzi (14. 10.) u Ligi nacija na Maksimiru.

U studenom ćemo prvo na prijateljski okršaj protiv Turske u gostima (11. 11.) pa Šveđanima u goste u Ligi nacija (14. 11.), a godinu zaključujemo domaćim mečom protiv Portugala na Poljudu 17. 11.




STARI PRIJATELJI NA OKUPU: Kovačić je drugačiji od Modrića, a bit će mi drago vidjeti Vidu

 




 

 

 

Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.