Foto: Ante Cizmic / CROPIX

VATRENI HIT IGRAČ SE OPORAVIO: Odlične vijesti za Hrvatsku, Zlatko Dalić je baš trebao ovaj ‘poguranac’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Jedna sjajna vijest za izbornika, za sve fanove hrvatske nogometne reprezentacije.

Naime, Martin Erlić vraća se u ekipu Sassuola u Serie A, medijske su najave iz Italije. Erlić je zbog ozljede zadnje lože propustio dvije utakmice Sassoula u prvenstvu i potom dva nastupa Hrvatske u Ligi nacija, iako je bio s reprezentacijom.

Dakle, izbornik Zlatko Dalić kazao je da ne želi s njim riskirati.

Odlične vijesti

Sassuolo u nedjelju u 15 sati igra doma protiv Salernitane, a Erlić je u prvenstvu imao četiri nastupa. Otkako je ljetos stigao sa posudbe iz Spezije.

Prije ozljede imao je visoke recenzije novinara, a sad ćemo vidjeti hoće li mu trener Dionisi dati šansu već ove nedjelje od prve minute.

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Od četiri Erlićeve prvenstvene utakmice, Sassuolo u tri nije primio pogodak, a hrvatski branič još ove sezone nije napravio prekršaj. U tri njegova nastupa za A reprezentaciju Vatreni u dva navrata nisu dobili gol, jedino je Rabiot pobjegao Juranoviću na Poljudu i zabio za Francuze, završilo je 1:1.

Ukupno već osam utakmica nije napravio prekršaj, što je za stopera koji igra protiv opasnih napadača sjajno. No, Erlić je toliko brz u reakciji i tako taktički potkovan da je kod njega potreba za prekršajem vrlo rijetka.




Bude li sve u sredu s mišićem i uhvati li kontinuitet nastupa tijekom listopada mogao bi biti jaka opcija za Dalića koji se tek treba izjasniti tko će mu biti prvi stoperski par u Kataru.

Erlić ima 24 godine, već je godinama u Italiji, a prije Sassuola igrao je četiri sezone za Speziju.

Kako je samo rutinski igrao na visini zadatka u lipnju za hrvatsku reprezentaciju dugo će se pamtiti, jedan je od onih igrača koji je apsolutno sve oduševio. I zaslužio je poziv izbornika i za Svjetsko…




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.