Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

VATERPOLSKA LIGA PRVAKA: Marseille prejak za Jug

Autor: Hina

Jug AO je u četvrtak upisao drugi poraz na turniru B skupine vaterpolske Lige prvaka, bolji od njega je s 15-13 (5-3, 4-4, 2-3, 4-3) bio Marseille.

Marseille je stekao prednost već u prvoj četvrtini koju je dobio s 5-3, a Jug mu se približio na samo gol razlike u trećoj četvrtini koju je on dobio s 3-2. No, u zadnjoj četvrtini koju Marseille dobiva s 4-3, odlučen je konačan rezultat.

Kod Juga najbolji je s tri pogotka bo Loren Fatović, dok su Javier Garca, Marko Žuvela i Paulo Obradović upisali po dva gola. Marseille su s po tri gola predvodili Igor Kovačević, Ante Vukičević i Ugo Crousillat.

Nakon sedam odigranih utakmica Jug AO je drugi na ljestvici s 15 bodova, tri manje od prvoplasiranog Pro Recca. Marseille je četvrti sa sedam bodova.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.