YouTube/Screenshot

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SPORTAŠ (36) SE SAMO SRUŠIO I UMRO: Krenuo je prema protivniku, a onda se dogodilo nešto neočekivano

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Musa Askan Yamak imao je impresivan niz od 75 pobjeda u ringu, ali velika serija zaustavljena je na okrutan način, platio je životom nakon što ga je zadesio srčani udar. O tome smo već pisali, a sad se pojavio i video koji otkriva što se sve događalo u dvorani…

Uoči početka treće runde u njegovom susretu do 84 kilograma, pozlilo mu je i pao je na strunjaču kao pokošen. Odmah je skočio njegov tim, njegova ekipa, nastala je strka, ali nije bilo pomoći za 36-godišnjaka.

Prema izvještajima policije, pomoć je otežavalo i to što je oko 50-ak osoba u dvorani prijetilo medicinskoj ekipi, a iz razloga što su ovi zakasnili sa svojom intervencijom.

Policija se borila s navijačima

Na kraju je specijalna policija morala osigurati ring, a sve je to uzelo vremena medicinskoj ekipi. U takvim slučajevima sekunde su presudne i nema sumnje da mu bijesni navijači nisu pomogli ovakvim reakcijama.

Yamak je imao nevjerojatan niz od čak 75 pobjeda, a od kojih je njih devet u profesionalnom boksu. Sve prethodne završavao je nokautima.

Također, taj je tursko-njemački boksač bio europski i azijski prvak u poluteškoj kategoriji, te je imao WBF i GBU pojase.

Kako je to sve izgledalo možete vidjeti u ovom videu, a koji za neke može biti uznemirujući…




 

 




 

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.