Foto: Wochit/Ilustracija

UZBUNA U SRBIJI PRIJE UTAKMICE: Dojava pokrenula evakuaciju stadiona i shopping centra

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Danas je na Voždovcu trebao gostovati Partizan, ali je zbog dojave o bombi u shopping centru Stadion, došlo do evakuacije ljudi dok policija pretražuje područje oko stadiona.

Kako se saznaje od medija iz susjedstva ovakve dojave su dosta česte u glavnom gradu Srbije, a do sad su zbog takvih dojava, koje su bile lažne, evakuirane škole, shopping centri i druga javna mjesta.

Kako piše Kurir, dojava o bombi došla je dva sata prije početka susreta Voždovca i Partizana, koji je bio zakazan od 16 sati i 30 minuta, no sad se ne zna hoće li se utakmica odigrati.

 Bitna utakmica

Ova utakmica je jako bitna za Partizan pošto moraju pobijediti kako bi ostali u utrci za naslov s Crvenom zvezdom.

Podsjetimo u Superligi Srbije ostalo je još dva kola do kraja, a Zvezda ima pet bodova više od Partizana i utakmicu više, a u zadnjem kolu baš Voždovac gostuje kod Zvezde, dok Partizan dočekuje Radnički iz Niša.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.