Foto: Damir Krajac / CROPIX

(VIDEO) DINAMO STREPIO DO ZADNJE SEKUNDE! Modri odigrali dva različita poluvremena, ali ipak pobijedili

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Dinamo je strepio za pobjedu nad Lokomotivom do zadnjeg sučevog zvižduka, ali su ipak momci Ante Čačića pobijedili 2:1 i time zadržali prednost nad Hajdukom od sedam bodova, s time da bijeli u nedjelju igraju protiv Istre.

Dinamo je odigrao dva potpuno različita poluvremena protiv Lokosa, u prvom samo sreća i okvir gola spasio je goste od barem četiri lopte u njihovoj mreži.

Kako napadači nisu mogli zabiti, ukazao se makedonski reprezentativac Ristovski, koji je zabio za 1:0 i tada se činilo da će se Lokosi predati. Gol pogledajte OVDJE.

Ipak na poluvrijeme se otišlo minimalnom prednosti domaćina, ali nakon izlaska igrača u drugih 45 minuta dosta se toga promijenilo.

Teška pobjeda

Lokosi su odmah zaprijetili Livakoviću, da bi jedan od boljih plavih danas Baturina zabio za 2:0 te se činilo kako je utakmica otišla van dosega gostiju. Gol pogledajte OVDJE.

No tako nije mislio Pivarić koji je sjajno podrapao mrežu Livakovića u 65. minuti za 2:1, a kada je Drugi žuti dobio Mišić u 82. minuti plavima nije bilo lako. Gol Pivarića pogledajte OVDJE.




Ipak Dinamo se obranio i došao do nova tri boda na tablici i predvodi HNL s 45 bodova, dok je Lokomotiva ostala sedma s 19 bodova.

2:1

Dinamo: Livaković – Ristovski, J. Šutalo, Perić, Ljubičić – Mišić, Ademi – Špikić, Baturina, Ivanušec – Drmić




Lokomotiva: Čavlina – Cipetić, Salihu, De Haas, Pivarić – Marić, Smakaj – Goričan, Tuci, Stojković – Kulenović

___________________________________________________________________________________________

90′ Kraj utakmice i pobjeda Dinama 2:1

82′ Drugi žuti za Mišića, Dinamo s igračem manje

65′ Goooooll Lokomotiva, zabija Pivarić!

59′ Gooooolll Dinamo, zabija Baturina! 

47′ Prva šansa za Lokose, puca tek ušli Stojaković, Livaković brani

46′ Počelo je drugo poluvrijeme, trostruka zamjena za Lokose

45′ Kraj prvog poluvremena u kojem je samo Dinamo napadao, dok Lokosi mogu biti sretni sa samo golom u mreži

35′ Gooooolll Dinamo, Ristovski! Prvo je Makedonac glavom pogodio vratnicu, da bi potom glavom odbijanac spremio u mrežu za vodstvo 1:0.

30′ Nakon prvih pola sata igre na terenu postoji samo Dinamo, ali nije bilo sreće u realizaciji za modre

29′ Skoro su Lokosi zabili autogol, u pokušaju otklanjanja opasnosti De Haas pogađa vratnicu Čavline

25′ Opet pokušava Špikić, preko gola

22′ Dinamo ponovno pogađa okvir vrata, gredu je pogodio Ljubičić udarcem s vrha šesnaesterca

13′ Nova šansa za Dinamo kojeg nose BBB. Prvo je Špikić pogodio vratnicu, da bi Baturina plasirao odbijanac u praznu mrežu, ali čisti s crte Pivarić.

8′ Goool za Dinamo, Baturina! Ipak gol je poništen zbog zaleđa.

1′ Počela je utakmica na Maksimiru

Danas se u drugom susretu SuperSport HNL-a na Maksimiru sastaju Dinamo i Lokomotiva od 17 sati i 10 minuta, a ovaj susret mogao bi pokazati je li kriza koja drma prvaka van terena ušla i u svlačionicu modrih.

Dinamo je u prošlom kolu remizirao protiv Gorice igravši bez golova 0:0, dok su Lokosi odigrali isto nulu na gostovanju u Varaždinu.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na B. Šutala, Lauritsena, Štefulja i Petkovića dok su gosti bez Santinija, Mersinaja, Bubanje, Vasilja i Kačavende.

Dinamu je današnja utakmica bitna za održavanje razlike ispred prvog i jedinog pratitelja Hajduka, jer u slučaju poraza ili neriješenog rezultata i pobjede bijelih na gostovanju kod Istre u nedjelju, svelo bi razliku između prvog i drugog na tablici na samo bod ili tri boda, uz utakmicu manje za Dinamo.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.