Foto: GuliverImage/Andrew Yates/Sportimage

‘UŽIVAM GLEDATI MODRIĆA, ON JE SJAJAN IGRAČ’ Veliki rival uoči derbija se naklonio hrvatskom maestru

Autor: Dnevno.hr/ I.L

U nedjelju od 21 sat igra se još jedan klasik španjolskog i svjetskog nogometa, Barcelona će na prepunom Camp Nou dočekati madridski Real, najvećeg rivala.

Ponos Katalonije ma čak devet bodova prednosti ispred kraljevskog kluba, a pobjedom bi definitivno bili na korak ka prvom naslovu prvaka Španjolske još od 2019.

“El Clasico je najbolja utakmica u nogometu. Najvažnija utakmica za Barcine navijače i igrače. Ovaj put je to i važan okršaj u utrci za prvenstvo” rekao je veznjak Barcelone Frenkie de Jong.

Nahvalio Modrića

Zatim se dotaknuo Luke Modrića: “Luka Modrić mi se oduvijek sviđa kao igrač, uživam gledati ga. Teško je iskontrolirati Real, ali pokušat ćemo.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli FC Barcelona (@fcbarcelona)

“Real ima jako dobre igrače, koji igraju kao pravi tim. Uvijek su opasni u kontranapadima, a u veznom redu imaju strašnu kvalitetu” zaključio je Nizozemac koji je s Ajaxom na Bernabeu 2019. srušio Real.




Real Madrid je branitelj naslova, a momčad Carla Ancelottija igra i četvrtfinale Lige prvaka protiv Chelsea. Barcelona je ispala iz Lige prvaka, a zatim i iz Europske lige od Manchester Uniteda.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.