Screenshot: YouTube/RTVKV

UŽAS NA STAZI! U veljači izgubio oca, za njim ostaju supruga i dvoje djece

Autor: I.K.

Srpski vozač Vladimir Šekularac, koji je u nedjelju poginuo na utrci na stazi u blizini Kraljeva, ostavio je za sobom tugu zbog tragedije koja se dogodila.

Šekularčeva smrt u nesreći na stazi šokirala je njegov Aleksandrovac, a neutješnu tugu doživjeli su supruga i dva mala sina.

Tragedija se dogodila nekoliko mjeseci nakon što je 38-godišnji vozač izgubio oca, koji je umro u veljači. Obiteljska tuga tada je pogodila Šekularčev kraj, a tragedija na stazi donijela je još jedan šok.

S ocem je zavolio sport

U priči koju je približio Kurir, prikazuje se posebna veza stradalog srpskog vozača s njegovim ocem, uz kojeg je zavolio sport.

Veza s utrkama je u obitelj Šekularac ušla uz druge bliske osobe, a s tom ljubavi stigli su i trofeji s natjecanja. Nažalost, borba za novu pobjedu imala je tragičan kraj za 38-godišnjeg vozača.

Ispratit će ga stotine ljudi

Kako donosi Kurir, od stradalog Šekularca će se na sprovodu oprostiti više stotina ljudi. Aleksandrovac će se okupiti na ispraćaju, a cijela Srbija u nedjelju tuguje s izrazima sućuti zbog tragedije koja se dogodila na utrci u blizini Kraljeva.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.