Foto: Tom Dubravec / CROPIX

USPOREDILI SU HRVATSKU S REALOM! ‘Taman kad misliš da ih imaš, oni te nokautiraju’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Hrvatska je još jednom pobijedila Tursku na gostovanju. Nakon 3:0 u Istanbulu, sad su Vatreni slavili 2:0.

Turci su u Bursi krenuli napadački i promašili nekoliko dobrih situacija, a onda ih je Hrvatska kaznila iz prve velike šanse.

Tako turski Hurriyet uspoređuje Hrvatsku s Real Madridom citiravši riječi bivšeg Barceloninog trenera Ernesta Valverdea:

Jasna analiza

“Onog trenutka kada pomislite da ste blizu pobjede protiv njih, oni su bliže pobjedi od vas”, pišu Turci i nastavljaju:

“Da je Real Madrid reprezentacija, bio bi Hrvatska. Iskreno, bili smo sretni kad smo vidjeli sastav Zlatka Dalića.”

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Ovako pišu u nastavku:

“Livaković nas je zaustavio. Osim braniča koji nisu navikli igrati zajedno na ovoj razini, promijenila su se i dva beka u odnosu na Wales. Činilo se da su obrambeni igrači najranjiviji. Pritisnuli smo, dobro zatvorili sredinu i bili brzi prema naprijed. Natjerali smo ih na pogrešku i imali situacije u petoj, sedmoj i desetoj minuti, ali spriječio nas je Livaković. Počeli smo vjerovati da ćemo pobijediti.”




Na kraju zaključuju:

“Umiremo u svim utakmicama na život ili smrt. Nismo pobijedili Norvešku i Portugal. Završili smo skupinu Lige nacija s bodom više od Farskih Otoka. I protiv Hrvata je bila ista slika. Ovo nije stručni stožer kakav zaslužuje ova generacija igrača”.

U svakom slučaju, veliki je pritisak na izbornika.




Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.