MUP Srbije

UHIĆEN SIN POZNATOG SRPSKOG SUCA: Snajperovi ljudi brutalno istukli mladića na stadionu, udarali ga letvama!

Autor: G.I.Š.

Kako javljaju mediji iz Srbije danas su uhićeni Uroš V. (22) i Nemanja T. (23) iz Novog Sada  poslije više od dva mjeseca skrivanja, nakon što su 1. veljače zvjerski pretukli Nemanju Ćuluma (22) u klupskim prostorijama stadiona Nogometnog kluba Vojvodina u Novom Sadu.

Kako se navodi ova dvojica mladića sat su vremena tukli Ćuluma, skinuli su mu traperice i donje rublje te ga tako golog udarili drvenom letvom. Kada bi se nesretnik pokušao ustati, opet su ga tukli dok nije pao uz riječi da je cinkaroš i da namješta svoje navijače.

Ćulum je po pisanjima tijekom premlaćivanja nekoliko puta je izgubio svijest, i zadobio je teške ozljede glave.

Premlaćivanje u svečanom salonu

Da sve bude bizarnije nemili događaj se zbio u svečanom salonu FK Vojvodina koji je stavljen na raspolaganje navijačima.

Ćulumu su dijagnosticirane teške tjelesne ozljede u obliku slomljene lijeve jagodične kosti i lijevog dijela gornje čeljusti, a njegovi napadači su pobjegli.

“Uroš i Nemanja do sada su se skrivali u Republici Srpskoj. Njih dvojica su inače policiji poznata po raznim kaznenim djelima”, rekao je Kurirov izvor.




Ova dvojica povezani su s bivšim vođom navijača i članom uprave ovog kluba Slobodanom Milutinovićem zvanim Snajper, koji je donedavno bio predsjednik FC Kabel, a sad je član uprave Vojvodine već je nekoliko mjeseci.

Milutinović je dobro poznat policiji u Vojvodini pošto je na njega već bilo organizirano par atentata.

Ono što je najzanimljivije je to kako je uhićeni Uroš sin slavnog nogometnog suca Maja V, kojeg u Srbiji pamte kada je u derbiju Crvene zvezde i Partizana, Zvezdi priznao gol, iako je lopta izašla pola metra van terena.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.