Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

UGLEDNA STRANICA TVRDI: Englezi optužili mlade Hrvate za rasistički ispad

Autor: I.K.

Hrvatska reprezentacija je u prvom krugu U21 Europskog prvenstva ostvarila svoj cilj u tri utakmice u Kopru. Izabranici Igora Bišćana igrat će u četvrtfinalu, a nakon poraza s 2:1 od Engleza koji je hrvatskoj momčadi donio prolazak dalje pažnju je izazvala i gužva po završetku utakmice.

Dok je Hrvatska slavila, Englezi su reagirali bijesno, tražili su obračun, a najžešći je pritom bio Liverpoolov 20-godišnji veznjak Curtis Jones.

Nije se dao zaustaviti, zaradio je isključenje

Jonesova reakcija u traženju sukoba s hrvatskim igračima dovela je do drugog žutog kartona zbog kojega je zaslužio isključenje nakon što je sudac Harm Osmers označio kraj susreta.

Što je dovelo do Jonesovog bijesa, nije otkriveno, ali ugledni ESPN tvrdi da ima odgovor.

Po informaciji koju je ESPN objavio na svojoj argentinskoj stranici, u opisu ovog incidenta stoji da je do gužve došlo zbog rasističke provokacije s hrvatske strane, što bi bila ozbiljna optužba na račun mladih hrvatskih reprezentativaca.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.