UFC IDE DALJE BEZ KHABIBA: Ferguson u meču za privremenog prvaka, uskočio i ‘Predator’

Autor: J.V.H.

Iz UFC-a su potvrdili kako će ipak doći do borbe u kojoj je Tony Ferguson trebao napasti titulu lake kategorije protiv Dagestanca Khabiba Nurmagomedova.

Kako je prvak u nemogućnosti iz Rusije otputovati..bilo gdje u svijetu, Ferguson će se potući na naslov privremenog UFC prvaka protiv Justina Gaethjea. 

Naslov je to koji je već jednom bio u rukama El Cucyja a bez kojega je ostao povratkom prvaka Nurmagomedova, odnosno otkazivanjem borbe u jednom od prijašnjim nastojanja da se dogovori njihov meč (ukupno ih je otkazano 5!).

Nedugo nakon objave meča između Fergusona i Gaethjea izašao je i čitav UFC 249 ‘card’ na kojem se našlo nekoliko jakih imena, među kojima je i spektakularni Francis Ngannou, vjerojatno napadač na titulu UFC – ovog prvaka teške divizije, ukoliko Stipe pobijedio DC-ja, a Ngannou s upjehom apsolvira predstojećeg protivnika – Jairzinha Rozenstruika.

Još jedan zanimljiv meč gledat ćemo između Rose Namajunas i borkinje koja joj je u svibnju 2019. oduzela titulu – Jessice Andrade.

Za ovaj je event dogovoreno 12 borbi, a ukupno 12 boraca iz originalnog plana je ostalo bez svojih nastupa, ali nekoliko njih dobit će priliku na nadolazećim priredbama koje bi se trebale održati na istoj, ali zasad nepoznatoj lokaciji.

 




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

THE WHOLE CARD ? See you on ESPN+ PPV. #UFC249




Objavu dijeli ufc (@ufc)

Lokacija događaja je i dalje tajna, ali je predsjednik organizacije Dana White otkrio da je ista rezervirana na dva mjeseca tijekom kojih bismo svakoga tjedna trebali gledati okršaje u oktagonu.

DOSTA JE BILO PRISILNOG ODMORA: Bayern se vraća treninzima

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.