Instagram

‘UBACIO MI JE NEŠTO U PIĆE I POTOM SILOVAO’! Poznati nogometaš nadrogirao je bivšu i počastio je prijateljima: Ostala bez svijesti, a sad joj prijeti i mama

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Poznati nogometaši ovih dana zbog optužbi za silovanje “padaju kao na traci”, a jedan od posljednjih u problemima je i slavni Gonzalo Montiel.

Taj poznati Argentinac, kao što smo već pisali, optužen je da je navodno zvjerski silovao i drogirao svoju bivšu djevojku.

Podignute su tako ozbiljne optužbe protiv jednog od junaka argentinske reprezentacije, no nije riječ o nedavnim grijesima, već o slučaju od prije četiri godine.

U velikim problemima

Naime, ovaj igrač Seville koji je na Svjetskom prvenstvu 2022. zabio odlučujući gol protiv Francuske i osigurao svojoj zemlji naslov Svjetskog prvaka, sada je u velikim problemima.

Napad se, prema svjedočenju žrtve, dogodio 1. siječnja 2019. godine na rođendanskoj proslavi nogometaša Seville. Silovana djevojka je bila u kratkoj vezi s Montielom, koji ju pozvao na zabavu da upozna njegovu obitelj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Gonzalo Montiel (@gonzalo_montiel29)

Odvjetnica djevojke tvrdi da ne pije alkohol, ali nakon što je probala dva pića – potpuno je ostala bez svijesti, a tijekom večeri je seksualno zlostavljana.




‘Ne zna koliko je osoba bilo uključeno u silovanje’, otkrila je potresne detalje odvjetnica Raquel Hermida.

Prvotna optužnica je proširena, nakon što je žrtva zaprimila teške prijetnje iz Montielovog okruženja, ali i od njegove majke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gonzalo Montiel (@gonzalo_montiel29)

Monitel je između 2016. i 2021. godine igrao za River Plate, a u kolovozu 2021. godine je potpisao za Sevillu. S Argentinom je osvojio Copa Americu 2021., Finalissimu 2022., te Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Upravo je on u Kataru postigao gol u zadnjem penalu u raspucavanju protiv Francuske i donio svojoj ekipi zlato.

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gonzalo Montiel (@gonzalo_montiel29)

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.