fbpx

U RE(LI)GIJI O MODRIĆU: ‘Bijesni Luka udario po HNS-u. Ključa u Hrvatskoj’

Autor: Dnevno.hr

Utjecajni regionalni mediji raspisali su se o Modriću, a mi ćemo se raspisati o njihovom pisanju. Naime, protekli period  za našu reprezentaciju je bio prilično turbulentan. Nakon još jednog ciklusa u kojem je jedan dio javnosti tražio pečeni odojak, drugi janje, a treći hobotnicu ispod peke, kapetan Vatrenih je presjekao naglasivši da o švedskom stolu ne odlučuju igrači.

Premda je tim potezom Modrić otpuhao žeravu koja bi po kuću (HNS-a) bila potencijalno zapaljiva, nagađanja o pozadini odnosa unutar Saveza nisu prestala. Nošena brzinom interneta, žerava je bez problema i identifikacijskih dokumenata nesmetano prešla na drugu stranu granice gdje su je prihvatili susjedni mediji. Prenosimo ponešto od njihovih doživljaja aktualne hrvatske stvarnosti.

“Potres u Hrvatskoj! Modrić bijesan kao nikad dosad – Poslao javnu poruku savezu i sve razotkrio!” naslov je pod kojim alo.rs donosi vijest o Modrićevom istupu, a u sličnom tonu to čini i srpski Blic:


“Ključa u Hrvatskoj! Bijesni Luka Modrić udario po Savezu: Nema više skrivanja iza nogometaša!” zaključuju.

Bosanskohercegovački Klix.ba imao je umjereniji naslov u kojem hvale Modrića: “Ovo znači biti pravi kapetan: Modrić oštro kritizirao hrvatski savez zbog velike laži”, navode bh. kolege.

“Luka Modrić nikad nije bio ovoliko bijesan: Kapetan Vatrenih žestoko udario na Savez! Evo što je nogometaš Reala sasuo u lice vodećim ljudima hrvatskog nogometa”, navodi Kurir.

Hrvatska je trenutačno sedma reprezentacija svijeta od ukupno 210 reprezentacija koliko ih u ovome trenutku možete pronaći na FIFA-inoj ljestvici.

Kako bi bilo lijepo da smo na 186. mjestu umjesto Đibutija. Mir i blagostanje. I nikad ništa.
Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.