Foto: Profimedia

U OVAJ DUET NEĆETE POVJEROVATI: ‘Ibra i ja, dva Ciganina, pjevamo na pozornici’

Autor: GIŠ

Trener Bologne Siniša Mihajlović, na jučerašnjoj konferenciju za medije uoči današnjeg susreta sa Sassuolom u Serie A, najavio je nesvakidašnji spektakl koji je priprema zajedno s Zlatanom Ibrahimovićem.

Tako je srpski trener potvrdio kako će njih dvojica nastupiti na legendarnom San Remu koji se ove godine održava od 2. ožujka.

Siniša je duhovito najavio njegov i Ibrin debi na pozornici:

“Srećom, neće biti publike. Zamislite koji nered: Ibra i ja, dva Ciganina, pjevamo na pozornici. Ne znam što će to biti”, rekao je Mihajlović pa dodao:

“Pjevanje i plesanje su dvije stvari u kojima sam najgori. U pjevanju sam vrlo loš. Ne znam koliko će biti užasno, ali znam da će se ljudi nasmijati. Ibra isto loše pjeva, ali nešto bolje pleše, vidio sam ga u videu kako pjeva srpsku pjesmu.”

Mihajlović koji je uspješno prebolio rak i koronu nedavno se okušao i u Talijanskoj inačici “Plesa sa zvijezdama”, a sada kreće i u osvajanje estrade zajedno sa Zlatanom.




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.