Photo: Profimedia

(VIDEO) U ODLIČNOJ FORMI: Vlašić raspucan, sjajnom predstavom najavio dolazak Dinama!

Autor: Ivor Krapac

Nikola Vlašić je ove sezone raspoložen u dresu CSKA Moskve i hrvatske reprezentacije, a to je pokazao i igrajući za CSKA protiv Arsenal Tule u 12. kolu ruskog prvenstva. Vlašić je zabio dva gola i imao je jednu asistenciju u pobjedi svoje momčadi s 5:1 protiv gostiju koji nisu mogli puno.

CSKA je protiv Arsenala došao do svoje osme ovosezonske pobjede u prvenstvu. Vlašićeva momčad sada ima 25 bodova i nalazi se na drugom mjestu, s dva boda zaostatka za vodećim gradskim rivalom Spartakom.

Raspoloženi hrvatski reprezentativac je svoja dva gola zabio u ranoj fazi drugog poluvremena, u 50. i 58. minuti, čime je CSKA otišao do 3:0. Kasnije se istaknuo i asistencijom Arnoru Sigurdssonu za povećanje na 4:1 u 86. minuti.

Preostali strijelci za CSKA bili su Fedor Čalov (45’+4, 11 m) i Ivan Obljakov (87′). Jedini gol za goste zabio je crnogorski napadač Luka Đorđević (78′).

Hrvatski reprezentativac odigrao je cijelu utakmicu, a svojom predstavom poslao je upozorenje Dinamu s kojim će se CSKA u četvrtak u Moskvi sresti u Europskoj ligi.

Efikasni Vlašić bio je posebno atraktivan dalekometnim projektilom kojim je donio svojoj momčadi 3:0. Taj gol i ostatak učinka raspoloženog Vatrenog pogledajte ovdje.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.