U Milanu sutra počinje suđenje povodom Bobanove tužbe protiv bivšeg kluba zbog neopravdanog otkaza

Autor: dnevno

Zvonimir Boban početkom ožujka je zbog intervjua u talijanskim medijima i otvorene kritike prema klupskom vodstvu dobio otkaz na mjestu sportskog direktora, no priča tu nije gotova jer će sutra na sudu u Milanu započeti proces u kojemu Zvonimir Boban tuži AC Milan zbog neosnovanog otkaza, piše narod.hr.

Podsjetimo, Boban je pričao protiv izvršnog direktora Ivana Gazidisa koji je Bobanu i Paolu Maldiniju radio iza leđa. Naime, on je bez njegova znanja kontaktirao Ralfa Rangnicka koji bi trebao postati novim trenerom ‘rossonera’.

Bivši direktor Milana dobio je otkaz nakon što je Gazidis raskinuo ugovor temeljem Bobanovih izjava u medijima. Gazidis je, naime, jednostrano raskinuo ugovor što je Boban nazvao “sjevernokorejskim” aktom i angažirao odvjetnika koji je pripremio tužbu.

U međuvremenu Boban se vratio u FIFA-u u kojoj je od 2016. godine bio zamjenik glavnog tajnika i s te pozicije je otišao u Milan.

Talijanski mediji pišu da to neće proći bez posljedica za Milan.

ŠOK U MILANU: Zvonimir Boban dobio otkaz, o Maldiniju se viječa!




Autor:dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.