Foto: Vojko Basic/CROPIX

U HAJDUKU GLEDAJU PREMA DRUGOJ TALIJANSKOJ LIGI: Zanimljiv mi je njemački lijevi bek, nije igrao puno u zadnje vrijeme…

Autor: Andrija Kačić Karlin

Nakon debakla protiv Istre u Puli potaklo se pitanje ojačavanja Hajdukove momčadi. Sudeći prema talijanskim izvorima u Hajduku bi mogao osvanuti 23-godišnji njemački nogometaš Lennart Czyborra. Riječ je o lijevom beku iz talijanskog drugoligaša Genoe…

Czyborra je najprije igrao za njemački Schalke, potom španjolski Heracles, talijansku Atalantu i Arminiju Bielefeld iz Njemačke. A Genoa ga je dovela 2020. godine. S time da je zanimljivo kako ga je Atalanta od Heraclesa otkupila za tri i pol milijuna eura. Nije se naigrao u Atalanti, no taj klub ga je za istu cijenu prodao Genoi.

Za Genou je dvije godine nastupio u dvije godine u 25 utakmica, dao je i dva gola. Bio je i član mlade njemačke reprezentacije. Vrijednost mu je procijenjena po Transfermarketu na 1.8 milijuna eura. Pregovori u trokutu Czyborra – Genoa – Hajduk su u tijeku.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.