Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U GOSTIMA PREKINULI CRNI NIZ: Rijeka izvela preokret, buđenje u završnici

Autor: I.K.

Rijeka je osvojila tri boda u Koprivnici u zaostatku iz 16. kola hrvatskog prvenstva. Poslije sedam utakmica bez pobjede u 1. HNL, momčad Gorana Tomića je u gostima došla do 3:1 protiv Slaven Belupa, a bodovi su stigli uz preokret u drugom poluvremenu.

Domaća momčad je nakon prvih 45 minuta vodila s 1:0 zaslugom Nemanje Glavčića u 23. minuti.

Nastavak je donio drugačiju sliku. Kako se utakmica bližila završnoj fazi, Rijeka je pojačavala pritisak, a to je naplatila s tri gola.

Josip Drmić je lijepim golom nakon samostalnog prodora po lijevoj strani u 69. minuti donio 1:1. Bio je to Drmićev prvi gol u dresu Rijeke.

Luka Menalo je u 74. minuti zabio za Rijekino vodstvo, a Nino Galović je nakon kornera koji je izveo Adam Gnezda Čerin u 81. minuti glavom postavio završnih 3:1.

Rijeka je, tako, došla do svoje prve prvenstvene pobjede nakon prve polovice veljače, kada je u Zagrebu s 3:2 slavila protiv Lokomotive.




Standings provided by SofaScore LiveScore

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.