Foto: Tom Dubravec / CROPIX

U BERLINU OPČINJENI JURANOVIĆEM: Niko Kovač će ga u košmaru sanjati noćima

Autor: Andrija Kačić Karlin

Njega je baš krenulo. Tek što je transferiran iz škotskog Celtica u njemački, berlinski Union. Desni bek hrvatske nogometne reprezentacije Josip Juranović imao je sjajan nastupp za svoj novi klub sudjelovavši u akcijama za oba pogotka za 2-1 (1-1) pobjedu protiv Wolfsburga, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u osmini finala Njemačkog kupa.

Nakon što je Wolfsburg poveo već u 5. minuti golom Waldschmidta, u 12. minuti Juranović je bio izravni asistent za izjednačujući pogodak svoje momčadi kojega je postigao Knoche. Juranović je uputio centaršut s lijeve strane točno na glavu Knocheu kojemu nije bilo teško zatresti mrežu. U 79. minuti Juranović je prošao po desnoj strani i ubacio na glavu Beckera, koji je spustio loptu u peterac gdje je natrčao strijelac Behrens i postigao pobjednički pogodak.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.