Screenshot: Instagram/Floyd Mayweather Jr.

TUŽBA TEŠKA 750 MILIJUNA KUNA: Jedan od najvećih BRUTALNO prevaren, traži svoj novac!

Autor: I.K.

Floyd Mayweather Jr., legendarni boksač koji je tijekom profesionalne karijere ostvario 50 pobjeda bez ijednog poraza, uskoro će u ekshibicijskom meču biti u ringu protiv popularnog YouTubera Logana Paula, a uoči tog okršaja, stigla je vijest o aferi koja je izbila i povezana je s mjestom održavanja.

Mayweather i Paul srest će se 6. lipnja u Miamiju, na tamošnjem stadionu Hard Rock, no plan legendarnog boksača bio je da se meč dogodi u Dubaiju s obzirom na to da je tvrtka iza koje Mayweather stoji od toga mogla financijski profitirati.

Kako piše TMZ Sports, tvrtka naziva Mayweather Promotions bila je u kontaktu s organizacijom koja se zove PAC Entertainment Worldwide, a Mayweatheru i njegovoj ekipi nudila je održavanje meča u Dubaiju u nepoznatom terminu. Mayweather Promotions se za to uhvatio i po tvrdnjama te tvrtke, s organizacijom koja je nudila borbu u Dubaiju pao je potpis ugovora u kojem je stajalo da će Mayweatherova tvrtka dobiti garantiranih minimalno 110 milijuna dolara ili u protuvrijednosti u našoj valuti, 682 milijuna kuna.

Od uplate nije bilo – ništa

Mayweather je sa svojom tvrtkom dogovorio uplatu sveukupnog visokog iznosa u ratama, očekivao je da će prva biti uplaćena potkraj ožujka jer je tako bilo dogovoreno, ali uplata koju je trebao obaviti poslovni partner u ovoj priči nije se dogodila.

Organizacija PAC Entertainment Worldwide nije ispunila svoj dio dogovora, a Mayweather Promotions je odmah reagirao.

Boksač i njegova ekipa sada žele sve – i više

Tvrtka legendarnog boksača raskinula je ugovor i aktivirala opciju koja je u njemu stajala da se dogovoreni iznos ipak mora isplatiti. Kako je objavio TMZ Sports, podignuta je i sudska tužba, a Mayweather Promotions u njoj traži još veći iznos od partnera koji je izigrao dogovor.

Tužba do koje je došao TMZ Sports govori o potraživanjima Mayweatherove tvrtke u iznosu većem od 120 milijuna dolara, što bi u protuvrijednosti u našoj valuti iznosilo nešto manje od 750 milijuna kuna.




U međuvremenu, Mayweather je sa svojom ekipom sudjelovao u dogovoru da se meč protiv Logana Paula održi u Miamiju, ali priču o Dubaiju očito nije zaboravio.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.