Guliver image

TUDOR RADI NOVA ČUDA NA KLUPI! ‘Ma ljudi, nisam se došao sunčati, želim biti prvak’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Igor Tudor i njegov Marseille prekinuli su nestvaran niz Reimsa koji je bio bez ligaškog poraza čak 19 utakmica u nizu. Ova pobjeda važna je i zbog toga što je PSG kiksao za vikend te se OM još malo približio vodećima.

Reims je poveo u 13. minuti golom Folarina Baloguna.  Samo tri minute kasnije Marseille je izjednačio, a pogodak je postigao Alexis Sanchez. Čileanski napadač je u 29. minuti zabio i drugi gol, okrenuvši rezultat.

Bilo je do kraja susreta i više nego napeto te je Reims u samom finišu imao šansu koja bi njihov niz produžila na 20, ali nisu uspjeli zabiti, a Tudor je mogao početi slaviti.

Igrač odluke

Na konferenciji Tudor je imao samo riječi hvale za heroja susreta: “Učinio je ono što lider treba učiniti, čak i u svlačionici to čini. Sretni smo što je s nama. Ali prije svega moramo čestitati momčadi, jer kao što sam već rekao, Reims je najbolja momčad u Francuskoj. To je stvarno velika pobjeda.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli OM | Olympique de Marseille (@olympiquedemarseille)

Čileanac je imao veliku karijeru te je nastupao za Barcelonu, Arsenal, Manchester United te Inter i dva puta je bio prvak Južne Amerike. Prozvao je i sebe i cijelu momčad nakon što su ispali od trećeligaša u kupu, a nakon ove pobjede je poručio:




“Svaki igrač mora biti 200 posto, još više ovdje s navijačima koji te guraju da daš sve od sebe. Nisam ovdje na odmoru, ne želim se sunčati. Tu sam sezonu, mogu ostati ili otići, ali ovdje sam da pobjeđujem i usrećujem ljude.”

Trenutno na ljestvici PSG ima 7 bodova više, a međusobnih susreta više nema. Hoće li silini problemi u svlačionici PSG-a i njihov ego napraviti još tri kiksa kako bi OM senzacionalno uzeo naslov tek ćemo saznati.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.