Foto:REUTERS/Alessandro Garofalo/Guliverimage

TUDOR NIJE USPIO SRUŠITI REKORD! Hrvatski trener prozvao VAR: ‘Meni je to neobjašnjivo’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Marseille nije uspio na svom terenu pobijediti Monaco u derbiju francuske Ligue1, a nakon neriješenog rezultata 1:1, Igor Tudor i predsjednik kluba Pablo Longoria obrušili su se na VAR i suce.

Tudor je u subotu ima mogućnost srušiti 91 godinu star rekord, kada je protiv Monaca mogao doći do devete uzastopne pobjede u prvenstvu i kupu, ali jednostavno nije išlo.

Nakon utakmice Tudor i predsjednik Marseillea Pablo Longoria sasuli su salvu kritika na suce i VAR zbog sporne situacije iz 73. minute susreta.

Inače, Monaco je poveo autogolom Jordana Veretouta u 17. minuti susreta, a domaćin je izjednačio u 47. minuti golom Alexisa Sancheza.

Čemu služi VAR

Ljutnja na glavnog suca susreta Pignarda i VAR sobu dogodila se u 73. minuti, kad je igrač Monaca Guillermo Maripan napravio prekršaj nad Seadom Kolašincem, ali su sudac i VAR soba ostali nijemi.

“Za mene je to penal i crveni karton. Ovo je najveća greška u nogometu koju sam vidio od uvođenja VAR-a. Meni je to neobjašnjivo”, izjavio je Tudor, dok je Longoria rekao: “Majko moja… Čemu služi VAR”, sipali su žuč na pressici iz Marseille.




“Istina je da je Monaco u prvom poluvremenu bio bolji od nas, mogao je zabiti i više golova, ali isto je vrijedilo za moju momčad u drugom dijelu. Moji su igrači imali probleme u prvom poluvremenu, ali uspjeli su se vratiti u igru”, rekao je hrvatski trener nakon utakmice pa zaključio:

“Tijekom sezone događaju se različiti rezultati. Ali, kada ne možete pobijediti, važno je ne izgubiti”, zaključio je Tudor.

Marseille je i dalje treći s 43 boda, dva manje od drugog Lensa i četiri manje od vodećeg PSG-a, koji ima i utakmicu manje.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.