Guliver image

TUDOR BAJNO ZARAĐUJE! Otkriveno koliko iznosi mjesečna plaća sjajnog Hrvata, samo jedan ima više

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Igor Tudor uživa u svojoj možda i najboljoj trenerskoj sezoni. Drugi je u francuskom prvenstvu, odmah pored nedodirljivog PSG-a, kao da su prvaci…

A sad su se pojavile glasine da bi Hrvat mogao preseliti u Juventus.

Tuttosport je ovog tjedna objavio da se u torinskom klubu spremaju za odlazak Massimiliana Allegrija i da kao njegovog nasljednika vide Tudora.

Sjajan niz u Francuskoj

Tudor je u Juventusu već bio u sezoni 2020./21. kao pomoćnik Andrei Pirlu tako da dobro poznaje ekipu i način rada. Ranije je kao igrač nosio dres Juventusa od 1998. do 2007. godine.

Ali Tudor je jasno poručio:

Guliver image

“Ništa od toga. Puno stvari se izmišlja zbog klikova. Jedina je istina da razmišljam samo o sljedećoj utakmici”, rekao je Tudor.

Njegov Marseille večeras dočekuje Montpellier. Nakon 28 kola francuske lige Marseille je drugi sa 7 bodova manje od vodećeg PSG-a.




Inače, tamošnji L’Equipe objavio je iznos plaća svih prvoligaških trenera u francuskom prvenstvu. Tudor također visoko tamo kotira.

Njegova plaća prema navedenom izvoru na mjesečnoj bazi u Marseilleu iznosi 330 tisuća eura (bruto iznos).

Guliver image

Na godišnjoj razini to bi iznosilo oko 3.96 milijuna eura. Na mjesečnoj bazi riječ je o neto iznosu od oko 150 tisuća eura, dok na godišnjoj razini on iznosi otprilike 1.74 milijuna eura.




Prvi na listi je očekivano trener PSG-a Christophe Galtier koji ima bruto plaću od 665 tisuća eura mjesečno, a najslabije plaćeni trener je Reimsov koji ima oko 18 tisuća eura bruto.

U svakom slučaju, sve je on to definitivno zaslužio…

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.