TRENER MILANA VEĆ IMA OPCIJU ZA MANDŽUKIĆA: ‘Doveli smo ga zbog činjenica da baš odmah može zaigrati!’

Autor: Andrija Kačić Karlin

Trener Milana Stefano Pioli bio je direktan na pitanja talijanskih novinara što misli s Mandžukićem u momčadi. Njegovi odgovori su bili nedvosmisleni i direktni. Očito da jedva čeka da  ga stavi u vatru.  Pa tako Pioli veli:

“Mandžukić se odmah  izvrsno uklopio. Već je radio u Italiji, a ima i moderan, europski mentalitet. Bilo je prije dosta  problema s uklapanjem u našu skupinu igrača. Kod Mandžukića to nije slučaj, on je fizički je u sjajnoj formi, dugo nije igrao, ali vidi se da je spreman. Iskreno da vam kažem, postoje dvije opcije za Mandžukića. Mogu ga tri ili četiri tjedna držati van igre dok ne ulovi ritam, a mogu ga i odmah ubaciti u utakmicu da kroz igru lovi ritam. Odabrao sam drugu opciju, spreman je da bude u ekipi već sutra.”

Onda su se novinari zanimali kakav bi napadački tandem bio: Mandžukiž – Ibrahimović?

“Vjerujem da je moguće da zaigraju zajedno. Mario je tek došao i treba uloviti pravi ritam, ali svakako da je i to jedna od mogućih opcija. Rekao bih da je zato i doveden. Ja sam otvoren za sve opcije, ali događanja na terenu će sve odrađivati. Vidio sam puno sreće kod Rebića i Krunića koji su se oporavili od korone, jedva su dočekali da se vrate.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.