Foto:Profimedia

TRENER CHELSEAJA POLUDIO NA KOVAČIĆEVOG SUIGRAČA: ‘Kako ne razumiješ instrukcije koje sam ti dao’

Autor: GIŠ

Thomas Tuchel još ne zna za poraz otkada je preuzeo klupu Chelseaja. Jučer je pao Everton s 2:0, a unatoč pobjedi, Tuchel je izgubio živce s najplaćenijim napadačem Bluesa.

Novi trener Chelseaja očito je izgubio strpljenje sa svojim njemačkim sunarodnjakom Timom Wernerom, koji izgleda ne razumije on što Tuchel želi od njega na terenu.

Trener Tuchel dobro je ‘izribao’ napadača Wernera nakon što nije shvatio zamisli stratega Bluesa.

“Timo! Koliko dugo ćeš još igrati na lijevoj strani? Ti igraš desno, a igraš na lijevoj strani već 15 minuta, kako ne razumiješ instrukcije koje sam ti dao”, vikao je Tuchel na svojeg napadača.

Chelsea je pobjedom protiv Evertona učvrstio mjesto u krug klubova koji se nadaju Ligi prvaka sljedeće godine iako prijeti i West Ham koji je samo dva boda u zaostatku.

Tuchel je od preuzimanja Chelseaja nanizao 10 utakmica bez poraza, a teška jučerašnja pobjeda protiv Evertona dogodila se autogolom Godfreyja i iz penala koji je realizirao Jorginho.

 




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.