Foto: Milan Sabic/PIXSELL

TRAMEZZANI SE OPROSTIO OD HAJDUKA: ‘Žao mi je što nisam svjedočio punom stadionu, znam kakvu ljubav i strast navijači gaje prema klubu’

Autor: F.F

Hajduk je danas objavio kako Paolo Tramezzani više nije trener splitskog kluba. Već se uvelike priča o njegovoj zamjeni. Talijan se zahvalio na prilici u Hajduku te se oprostio od navijača i momčadi.

Na čudesan način je Tramezzani uveo Hajduk u Europu, nakon katastrofalnog početka sezone, Talijan je došao kao vatrogasac i u tome uspio.

“Za početak, hvala klubu što mi je omogućio da pošaljem ovu poruku i zahvalu svima. Poruka je iskrena i njome želim zahvaliti svima u klubu, od predsjednika do sportskog diretkora, što su u jednom teškom trenutku donijeli hrabru odluku i pozvali mene na klupu”, započeo je Tramezzani.

‘Nadam se da sam pomogao’

“Nadam se da sam pomogao u ostvarivanju ciljeva. Za mene je ovo bilo predivno iskustvo koje mi je donijelo mnogo radosti. Shvatio sam da je biti trener Hajduka jedna velika privilegija. Nadam se da nisam nikoga razočarao, a u svoje ime i ime moje obitelji zahvaljujem se svima u gradu. Njihova strast i ljubav te ophođenje prema klubu i meni, kao da su me prihvatili kao jednog od njih. Suze su dobre samo ako su radosnice”, nastavio je talijanski strateg.

“Nosit ću sa sobom u srcu sve ljude koje sam upoznao u proteklih četiri i pol mjeseca, zahvalan sam im na tome. Pomalo sam razočaran što nisam doćivio ugođaj s navijačima na stadionu, to je jedna stvar koja mi je nedostajala zbog njihove strasti i ljubavi prema klubu. Želim zahvaliti svima koji su radili sa mnom, doslovno svima. Uvijek ću ostati navijač ovog kluba, a Hajduk i Split ostat će uvijek u mom srcu”, emotivan je bio Tramezzani.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.