Photo: Profimedia

TRAGIČAN KRAJ ZVIJEZDE: Šokantna vijest uzdrmala brojne obožavatelje

Autor: Ivor Krapac

Bivši francuski ragbijaški reprezentativac Christophe Dominici smrtno je stradao u 49. godini u svojoj domovini u nesreći čije se okolnosti istražuju.

Kako je javio BBC, Dominicijevo tijelo pronađeno je u parku Saint-Cloud u blizini Pariza, a pretpostavlja se da je skočio ili pao s napuštene zgrade nakon što je jedan očevidac vidio da se penje na njezin krov.

Ova vijest uzdrmala je brojne obožavatelje ragbija u Francuskoj, ali i drugdje u svijetu. Dominici je u bogatoj karijeri igrao 67 puta za francusku reprezentaciju, a najviše se pamti polaganje koje je 1999. godine zabio protiv Novog Zelanda u polufinalu Svjetskog prvenstva, kada je pomogao Francuzima u preokretu i velikoj pobjedi.

Nakon šokantne vijesti, od bivšeg francuskog reprezentativca opraštaju se ljubitelji sporta u kojem je ostavio veliki trag, a oproštaj od jednog od svojih velikana je na Twitteru objavio Francuski ragbijaški savez.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.