Foto: Goran Mehkek / CROPIX

TOTALNA LUDNICA U CIBONI! Futsal Dinamo slavi prvi povijesni naslov prvaka

Autor: Gordan Ivan Šojat

U ponedjeljak Futsal Dinamo osvojio je prvi povijesni naslov prvaka Prve hrvatske malonogometne lige, do kojeg je došao pobjedom nad MNK Olmissumom iz Omiša od 3:1, u krcatom Draženovom domu na zagrebačkoj Trešnjevci.

Futsal Dinamo je u ovu utakmicu ušao s prednosti od 2:1 u susretima i četvrtoj utakmici finala Prve hrvatske malonogometne lige, a velika podrška Bad Blue Boysa nosila je Dinamo do velike pobjede.

Dinamo je poveo u 11 minuti kada je Kristijan Postružin zabio je za 1:0. Filip Novak izveo je korner i pronašao je samog Postružina, koji je isprve s pet metara pogodio mrežu Olmissuma.

Na 2:0 za Dinamo povisio je Perić sjajnim golom iz voleja, koji je odlično pogodio odbijenu loptu nakon kornera.




Prvi naslov Dinama

Utakmica je bila riješena kada je prvo u 27. minuti golman Olmissuma Čizmić dobio crveni karton, a u 28. minuti, šutom s desetak metara za 3:0 zabija Tihomir Novak, uz veliko slavlje na tribinama.

Dinamo je nakon gola imao još par šansi za povećanje rezultat, ali je u 35. minuti Marko Kuraja vratio Olmissum u igru, nakon što ga je Sekulić lijepo pronašao na drugoj vratnici.




Olmissum se poslije gola pokušavao vratiti, ali je odličan na golu Dinama bio Piplica, koji je obranio par dobrih pokušaja igrača iz Omiša, za krajnje slavlje naslova Dinama.

 

 

Autor:Gordan Ivan Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.