Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

TOMIĆ UOČI JEDNE OD NAJVEĆIH UTAKMICA U POVIJESTI LOKOSA: Nažalost možemo to konstatirati

Autor: Matija Majdak

Pred Lokomotivom je jedan od najvećih utakmica u klupskoj povijesti, ona drugog pretkola Lige prvaka protiv bečkog Rapida.

Utakmicu je najavio trener Lokosa Goran Tomić.

‘Dolazi velika utakmica za naš klub. Nakon što smo prošle sezone ostvarili to senzacionalno drugo mjesto. Utakmica Lige prvaka je jedna o najvažnijih utakmica u klupskoj povijesti’, rekao je Tomić pa dodao:

‘Nažalost, zbog svih znanih razloga koji su se izdogađali u ovom kratkom vremenu, nakon što smo ostali bez nekoliko igrača, koji su napravili velike izlazne transfere, uz situaciju s korona virusom, nažalost, možemo konstatirati da nismo favoriti. Međutim ova ekipa će dati i zadnji atom snage kako bi uspjeli proći ovu utakmicu.’

Riječ je dobio i kapetan Denis Kolinger.

‘Ovo je velika utakmica za klub i sve nas. Vjerojatno najveća u našim karijerama. Ovo je nagrada za prošlu sezonu i nevjerojatan rezultat. Nedostajat će nam nekoliko igrača, ali igra se jedna utakmica i na našem terenu. Možemo proći.’

Utakmica se igra u srijedu od 19 sati u Kranjčevićevoj.




VATRENE OVE JESENI ČEKA ČAK OSAM UTAKMICA: Dogovoren i dvoboj s reprezentacijom s kojom smo odigrali neke nezaboravne utakmice!




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.