Foto: GuliverImage/Christopher Levy

‘DVA SATA SE MUČIM, A VI ME PITATE ZA BIVŠEG DEČKA!?’ Bijes Zagrepčanke o kojem se priča, više nije mogla šutjeti

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Wimbledon ulazi u završnicu, borba za naslove je sve bliže, a sa svojim adutima, u nju ulazi i Nick Kyrgios koji će naredni korak tražiti u polufinalnom susretu s Rafaelom Nadalom. No, Kyrgiosa ovih dana okružuje i puno ružnija priča od one igračke. U svojoj Australiji morat će pred sud nakon što ga je njegova bivša djevojka Chiara Passari optužila za nasilništvo pri kraju prošle godine, a ta priča ovih dana ne pogađa samo australskog tenisača.

Odrazila se i na Ajlu Tomljanović, rođenu Zagrepčanku koja igra pod australskom zastavom. Tomljanović je s Kyrgiosom bila u vezi dvije godine, razišli su se 2017., a zbog te privatne priče s tenisačem, i ona je bila suočena s pitanjem o optužbama na račun svojeg bivšeg. Sve se dogodilo na susretu s novinarima nakon što je Tomljanović izgubila od Kazahstanke Jelene Ribakine u četvrtfinalu Wimbledona, bilo je 4:6, 6:2, 6:3 za kazahstansku tenisačicu, a nakon toga, slušanje pitanja o Kyrgiosu već na početku ‘presice’ nije palo lako.

Tomljanović je nastojala biti što kraća, ne želeći da to bude glavna tema nakon što je izgubila.

Nije htjela o privatnom životu

Zagrepčanka koja igra za Australiju odbijala je pitanje koje zalazi u njezin privatni život, ali imala je riječ-dvije o optužbama na Kyrgiosov račun. ‘Definitivno sam protiv nasilja među bliskim osobama, nadam se da će se to riješiti. S Nickom nisam imala takva iskustva’, rekla je, a ljutnja zbog tog pitanja je ostala.




‘Jako razočaravajuće’

Tomljanović se o ovoj priči izjasnila na Twitteru, ističući nezadovoljstvo što u fokusu nakon meča nije bilo ono što se događalo na terenu. ‘Jako je razočaravajuće da je nakon gotovo dva sata igre u četvrtfinalu prvo pitanje za mene bilo takvo, a novinara nije zanimalo ništa o meču. Drago mi je i što sada vidim da se o tome piše. Budite bolji’, bila je poruka rođene Zagrepčanke pod australskom zastavom, nesretne zbog svega što se događalo nakon njezinog poraza.

Pričao i Kyrgios

O situaciji u kojoj se našao pitali su i Nicka Kyrgiosa. Nakon što je u četvrtfinalu Wimbledona sa 6:4, 6:3, 7:6(5) bio jači od Čileanca Cristiana Garina, Australac je pričao o svojoj mentalnoj borbi koja se zbivala izvan terena, o čemu je bio otvoren i ranije, dok o optužbama s kojima je izašla bivša djevojka nije htio detaljno, s obzirom na to da ga o tome čeka izjašnjavanje pred sudom.

Po informacijama iz Australije, na sud će uskoro, već 2. kolovoza, a u međuvremenu, do kraja ovog tjedna trebat će u prvom planu imati Wimbledon i priliku koja ga čeka u napadu na veliki naslov.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.