Screenshot: Instagram/Emma Raducanu

ZARADILA 16 MILIJUNA KUNA, A EVO NA ŠTO TROŠI: Nova zvijezda otkrila što će prvo kupiti!

Autor: I.K.

Emma Raducanu, 18-godišnja britanska tenisačica, iznenadila je svijet odlaskom iz kvalifikacija do naslova na US Openu, a taj put koji djeluje bajkovito imao je i posebno poglavlje njezine bajke.

U ranoj fazi turnira, dok još nije počela privlačiti veliku pozornost svojom igrom i pobjedama, Raducanu je prije prvog meča u kvalifikacijama ostala bez svojih slušalica koje više nije uspjela naći, a cilj joj je bio zaraditi toliko da može kupiti nove. Cijena je oko 160 američkih dolara, u trenutnoj protuvrijednosti u našoj valuti, nešto više od 1000 kuna, a zarada za slušalice i za druge stvari rasla je iz meča u meč.

Na koncu, narasla je do 2,5 milijuna dolara, gotovo 16 milijuna kuna, koliko pripada pobjednici turnira.

Može kupiti jako puno slušalica

S obzirom na puno novca koji je zaradila na svojem putu u New Yorku, Raducanu je jako nadmašila svoj cilj. Razgovarajući s novinarima, nakon završetka turnira otkrila je da je priča o slušalica bila jedna od šala između nje i njezine ekipe koja je trajala tijekom cijele njezine uspješne serije.

Na kraju tog niza u kojem nije izgubila nijedan set, britanskoj tinejdžerici stigla je i bogata nagrada.

Najavila brzu kupnju

Raducanu je na koncu osvojila US Open i zaradila je jako puno više nego je bilo zacrtano samo jednom pobjedom dok je počinjala svoju njujoršku bajku – no, na slušalice nije zaboravila.

Otkrila je da će njezina prva kupovina biti upravo ono što je izgubila na početku turnira, bez obzira na to što sada može izdvojiti novac i za nešto puno skuplje.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.