screenshot/ Twitter

(VIDEO) SUDAC SKOČIO SA STOLCA I LOVIO LOPOVA! Nevjerojatni prizori s Australian Opena, odmah se bacio u lov na kradljivca

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Započeo je prvi Grand slam sezone, Australian open- Glavna priča dana je pobjeda nekadašnjeg broja 1 Andya Murrya koji je bio bolji od 8. nositelja Berretenija.

Ipak, jedan drugi video iz prvog kola ženskog turnira postao je pravi hit. Sve se zapravo dogodilo nakon meča, a glavni akter je sudac James Keothavong.

Bilo je to poslije meča Lin Zhu i Rebecca Marino, a slavila je Lin Zhu. Nakon meča joj je netko ukrao ručnik, a sudac je to primijetio, skočio iz svoje kutije i krenuo za lopovom.

Još ga lovi

Na video snimci se jasno vidi kako sudac pretrčava teren, otvara ogradu i izlazi van, ali nažalost kamere nisu snimile šta se događalo poslije i je li uspio da uhvati kradljivca.

Zanimljivo, navedena krađa puno je više potresla suca nego igračicu koja je ostala bez svog ručnika.  Dok je ona pozdravljala publiku sudac je sav u šoku krenuo u lov.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.