Screenshot: Instagram

(VIDEO) SRBI U TOTALNOM ŠOKU: Đokovića ‘obrukala’ najljepša tenisačica na svijetu!

Autor: G.I.Š.

Najljepša tenisačica na svijetu Euenie Bouchard gostovala je u emisiji “U mozgu od”, u kojoj su je i pitali koju bi asocijaciju stavila uz neke od velikana bijelog sporta.

Tako je popularna Genie na spomen Švicarske ispalila Roger, dok je na spomen Nadala rekla zvijer.

Naravno tu se našao i Novak Đoković, a lijepa Genie je na spomen njegovog imena rekla plačljivko, što naravno nije dobro sjelo ‘komšijama’ koji su odmah prozvali Bouchard da joj se više sviđaju Rafa i Federer.

Bila i peta na svijetu

S Bouchard je uvijek definitivno jako zabavno iako se ta zabava u zadnjih nekoliko godina sve češće događa izvan terena. S reketom ide slabije jer su ozljede stalno tu, a rezultata više nema, zbog čega je 27-godišnja kanadska tenisačica daleko od svojeg najboljeg plasmana u karijeri, petog mjesta na svijetu, na kojem je bila u listopadu 2014. godine. Trenutno se nalazi na 130. poziciji.




Genie je i dalje jako popularna, između ostalog, i zbog svojeg profila na Instagramu, s 2,1 milijuna ljudi koji je prate.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.