Screenshot: Instagram/Mate Pavić (pavicmate)

(VIDEO) ‘POKAŽITE MALO POŠTOVANJA’: Pogledajte što se dogodilo, hrvatski majstor ovo nije prešutio

Autor: I.K.

Nikola Mektić i Mate Pavić oprostili su se od Australian Opena neočekivano rano, porazom od domaće kombinacije Thanasi Kokkinakis/Nick Kyrgios u drugom kolu turnira muških parova, a iz tog izgubljenog meča stigla je i Pavićeva reakcija na ponašanje australske publike.

Na tribinama je bila bučna atmosfera, što je 28-godišnjeg Splićanina u završnoj fazi meča u jednom trenutku nagnalo da kod suca u stolcu prosvjeduje zbog te buke.

Kako je to izgledalo, s atmosferom s tribina, možete pogledati i poslušati – ovdje.

Požalio se nakon poraza

Poslije meča, iz Australije je stigla i reakcija koju je Pavić imao na ponašanje publike.

‘Glasno je, jako je glasno. Očita stvar je da navijaju za svoje’, rekao je 28-godišnji ljevoruki Splićanin, dodajući i što mu je najviše zasmetalo. ‘Ne bi ih ‘ubilo da pokažu i malo poštovanja protivnicima, drugim igračima’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Mate Pavić (@pavicmate)

Neugodan početak godine

Porazom u ranoj fazi Australian Opena, sjajni hrvatski par doživio je razočaranje na početku 2022., nakon što im je protekla sezona bila sjajna. Između ostalog, Mektić i Pavić bili su pobjednici Wimbledona i osvojili su zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju, s pobjedom nad Marinom Čilićem i Ivanom Dodigom u hrvatskom finalu, a pri kraju sezone pomogli su hrvatskoj reprezentaciji u dolasku do finala Davis Cupa.




Na slabiji start nove sezone utjecao je i koronavirus. Nikola Mektić je zbog pozitivnog nalaza morao prisilno uzeti kraći predah, a zbog toga nije bilo nijednog odigranog meča hrvatskog para uoči početka Australian Opena.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.