Photo: Armin Durgut/PIXSELL

(VIDEO) DRUŽIO SE S RATNIM ZLOČINCEM, A SAD ‘VOZA BICIKLO’: Laganini uz Savu

Autor: G.I.Š.

Ova godina bila je dosta turbulentna za prvi reket svijeta Novaka Đokovića, koji je nakon što je osvoji prva tri Grand Slama sezone, zapeo na zadnjoj prepreci u New Yorku.

Uz to što nije uspio osvojiti Us Open, Nole je podbacio i na Olimpijskim igrama u Tokiju, te je tako propustio šansu za takozvani Golden Slam.

Kako bi se odmorio od naporne sezone Đoković je otkazao sudjelovanje na zadnjem ATP turniru u Indian Welsu, što ga je moglo koštati prvog mjesta na ljestvici, ali je Grigor Dimitrov napravio iznenađenje protiv favoriziranog Medvjedeva.

Dugi odmor

Nole je tako odlučio odmor provesti u regiji, te je izazvao dosta pompe kada se fotografirao s ratnim zločincem Milanom Jolovićem koji je bio vrlo blizak s krvnikom Ratkom Mladićem.

Podsjetimo, Jolović je bio kapetan jedne od najzloglasnijih jedinica Vojske Republike Srpske ”Vukova sa Drine” koja je sudjelovala i u genocidu u Srebrenici.

Izgleda kako se Novak zasiti sve pompe i malo je nestao s radara, a uhvaćen je kako vozi bicikl na savskom nasipu pored poznate Beton hale u Beogradu, gdje su ove godine bliske susrete imali navijači Zvezde i Partizana.




 




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.