Foto: Instagram/Novak Đoković

(VIDEO) ĐOKOVIĆ I DIVAC SURAĐUJU: Srbiji je Kosovo u srcu, evo kako su ga počastili!

Autor: I.K.

Dok njezin suprug pripema plan za završnicu sezone na teniskim terenima, Jelena Đoković u posjetu Kosovu i Metohiji promovira humanitarne akcije iza kojih stoji Zaklada Novaka Đokovića, a iz tog posjeta pojavila se zanimljiva snimka na kanalu Kosovo Online (KO live) na YouTubeu.

Ondje je bilo veselo u društvu u autobusu, a to društvo imalo je i još jednu jako poznatu osobu iz sportskih voda. Na Kosovu je bio i Vlade Divac, koji se sa suprugom Anom bio ondje predstavljajući svoju i supruginu zakladu. Bilo je i pjesme, a u snimci se čuje popularna ‘Ko da mi otme iz moje duše Kosovo’.

Čekaju i Novaka

Jelena Đoković i Vlade Divac bili su dio društva snimljenog u dobrom raspoloženju, a predstavljajući rad dviju zaklada donijeli su veselje na Kosovo i Metohiju.

Ondje se nadaju i posjetu Novaka Đokovića, što je supruga prvog tenisača svijeta prije koji dan i najavila.

Jelena pričala o lijepoj domovini

Iako je Kosovo proglasilo neovisnost, u Srbiji to ne priznaju, a to pokazuju i riječi Jelene Đoković. U izjavi koju je prenio portal Goraždevac, supruga prvog tenisača svijeta kazala je da će Novaku s Kosova donijeti dojmove o njihovoj lijepoj domovini, a obećala je da će se uskoro ondje vratiti u njegovom društvu.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.