Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

(VIDEO) CECA U ĐOKOVIĆEVOM DRUŠTVU: Lani ga branila, sada podiže atmosferu na slavlju!

Autor: I.K.

Novak Đoković je nakon osvajanja Roland Garrosa u svojem Beogradu priredio jedno veliko slavlje, a potom se dogodila i nova proslava. Đoković je dva dana u nizu kod kuće uživao u velikom uspjehu slaveći u obiteljskom restoranu, a na drugoj proslavi pojavila se i dobro poznata gošća.

Kako je približilo niz srpskih portala, druga večer Đokovićevog slavlja donijela je dolazak Svetlane Ražnatović, Arkanove udovice. Ceca je ondje uživala u atmosferi, a podizala ju je i sama s mikrofonom u rukama, pjevajući svoje hitove.

Snimke ove proslave koje su se raširile srpskim portalima približio je Telegraf. Možete ih pogledati – ovdje.

Branila Novaka u teškim trenucima

Kao i brojni drugi njegovi navijači, i Arkanova udovica uživa u uspjesima koje ostvaruje prvi tenisač svijeta. Lani je stala u Đokovićevu obranu pričajući o Adria Touru koji je bio prekinut nakon slučaja koronavirusa bugarskog tenisača Grigora Dimitrova na zadarskom turniru. Tada je Đoković kao pokretač Adria Toura bio suočen s niz0m kritika, a Ceca je bila na njegovoj strani.

Arkanova udovica branila je prvog tenisača svijeta riječima da je sve napravio konzultirajući se sa stručnjacima i pazeći na pravila koja su bila na snazi, dodajući da nije bilo u njegovoj moći da donosi odluku što se smije, a što ne.

Imala i svoje slavlje

Osim što je zapjevala u društvu koje je predvodio prvi tenisač svijeta, Ceca je ovih dana imala i svoje slavlje. U ponedjeljak je napunila 48 godina, a proslava s Đokovićem naslonila se na rođendansku zabavu koju je priredila sama.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.