Venus Williams pobijedila Danielu Hantuchovu za plasman u četvrtfinale

Autor: dnevno.hr

Miami je jedan od turnira koji sjajno leži objema sestrama, pa je tako ovo bila 45. pobjeda od 53 odigrana meča za stariju sestru Williams.

Američka tenisačica Venus Williams nije pokvarila svoj stopostotni učinak protiv Slovakinje Daniele Hantuchove. U dvoboju osmine finala WTA turnira u Miamiju Amerikanka je nakon dva sata i 18 minuta igre slavila rezultatom 1-6, 7-5, 6-4. Starija sestra Williams trenutno igra u sjajnoj formi, a ovo joj je bila 13. pobjeda u nizu. Prije Miamija, trijumfirala je na turnirima u Dubaiju i Acapulcu.

– Dugo nisam vidjela Danielu da igra ovako dobro. Naravno da bih lakše voljela dolaziti do pobjede, ali kada zagusti u meču osjećam se samopouzdano i uvijek mislim da se mogu vratiti – izjavila je nakon meča Williams.

Miami je jedan od turnira koji sjajno leži objema sestrama, pa je tako ovo bila 45. pobjeda od 53 odigrana meča za stariju sestru Williams. Tri je puta i osvajala ovaj prestižni turnir. U dvoboju četvrtine finala Venus će odmjeriti snage s Poljakinjom Agnieszka Radwanska.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.