FOTO: screenshot/youtube

VELIKI ŠVICARAC SVE ŠOKIRAO: Federer odustao od Olimpijade, a razlog je zabrinuo baš sve

Autor: G.I.Š.

Švicarski tenisač Roger Federer objavio je kako je odustao od natjecanja na Olimpijskim igrama, te je postao jedan u nizu poznatih igrača koji se neće natjecati na olimpijskom teniskom turniru u Tokiju.

Prije njega je, između ostalog, takvu odluku donio Rafael Nadal, a još se ne zna hoće li Novak Đoković otići u Japan.

“Tijekom sezone travi, nažalost, doživio sam pad na koljena i prihvatio sam da se moram povući s Olimpijskih igara u Tokiju. Jako sam razočaran, jer mi je čast i vrhunac moje karijere svaki put kad sam predstavljao Švicarsku. Već sam započeo rehabilitaciju u nadi da ću se vratiti na turneju kasnije ovog ljeta. Cijeloj švicarskoj momčadi želim sreću i navijam izdaleka. Kao i uvijek”, napisao je Federer.

Puno odustajanja




Osim Nadala, ni Dominic Tim ni Nick Kirjos neće igrati Olimpijske igre, zajedno s ostalim poznatim tenisačima.

Nakon osvajanja Wimbledona, Novak Đoković rekao je da su šanse za njegovo natjecanje u Japanu 50:50 zbog restriktivnih mjera i praznih tribina na svim olimpijskim događanjima.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.