fbpx
Screenshot: Instagram/Luka Stojanović (_luka_stojanovic_)

UPUCANI SRPSKI TENISAČ NASTAVLJA NAJTEŽU BORBU: ‘Jedva sam preživio, operacije su me spasile’, stigao i novi veliki udarac

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nakon što je bio upucan prošlog mjeseca u SAD-u, srpski tenisač Luka Stojanović nastavlja svoju tešku borbu za oporavak u priči koja je odjeknula. Stojanovićeva sudbina privukla je mnoge da rašire glas o njegovoj borbi i pomognu mu u oporavku, između ostalog, s financijskom pomoći koju je uplatio i Novak Đoković, a teško ranjeni tenisač o svemu se oglasio svojim riječima u pričama na Instagramu.

Teška borba se nastavlja, a iz kuta gledanja srpskog tenisača, tu je nada da je ono najgore ipak za njim. ‘Posljednjih 30 dana su vjerojatno bili najteži u mojem životu. Kao što ste već mogli čuti, bio sam upucan i jedva sam preživio, spasilo me nekoliko operacija’, napisao je Stojanović.

Ranjeni tenisač dodao je da je zahvalan svima koji su se javili i pružili su mu podršku, a pozabavio se i jednim velikim udarcem s kojim se sada suočava. Riječ je o velikim troškovima liječenja u SAD-u, koje ne može pokriti sam.


Visoki iznos opterećuje

Luka Stojanović napisao je da troškovi iznose 310.000 američkih dolara, što je u trenutnoj protuvrijednosti u našoj valuti nešto više od 2.200.000 kuna, od čega je osiguranjem pokriveno 80 posto troška. Preostalih 20 posto mora pokriti sam, zbog čega se prikuplja pomoć grupnim financiranjem u kampanji pokrenutoj na internetu.

Screenshot: Instagram/Luka Stojanović (_luka_stojanovic_)

‘Ne osjećam se ugodno, ali…’

Srpski tenisač opisao je situaciju u kojoj se nalazi, a tražeći pomoć, nije mu lako što je u novoj teškoj priči nakon borbe za život, ovog puta financijskoj. ‘Ne osjećam se ugodno što to moram raditi, ali nemam drugu opciju’, napisao je o prikupljanju novca za pokrivanje troškova liječenja, u akciji na platformi GofundMe.

‘Svaki iznos pomaže’, zaključio je ranjeni Luka Stojanović približavajući borbu s velikim troškom u kojoj se nalazi.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.