Foto:instagramscreenshot

TAMAN OTIŠAO U MIROVINU, A VEĆ IZAZVAO SKANDAL: Ekolozi protiv vile na jezeru, njega to ne brine

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Roger Federer se odlučio umiroviti nakon 24 godine igranja tenisa. Emotivno su to doživjeli svi ljubitelji bijelog sporta. Švicarac će ovaj vikend u Londonu odigrati svoj zadnji meč.

Švicarski mediji su otkrili gdje će Fedex provoditi svoju zasluženu mirovinu.  Platio je zemljište u na jezeru Zurich 45 milijuna eura, a njegova veličina je 1,6 hektara.

Mjesto u kojem je kupljena vila ima 25 tisuća stanovnika. Što znači da će biti prava oaza mira za Federera, njegovu ženu Mirku te njihove nasljednike.

Ništa bez tenisa

Kad već imate toliko zemljište šteta je ne imati teniske terene pa će tako izgraditi i teniski kompleks. Naljutilo je to ekologe koji smatraju da švicarski bogatuni narušavaju veliko jezero.

Ipak, ne dira to previše Federera. Koji je nastavio s izgradnjom svoje vile iz snova unatoč velikom protivljenju ekologa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Dave Seminara (@madtravelerdave)




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.