Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

SRPSKI MEDIJI: ‘PRVOKLASNA SENZACIJA, HRVATSKA ČEKA SRBIJU!’ ‘Komšije na krilima velikog iznenađenja!’

Autor: G.I.Š.

Ponekada kada se ide na velika natjecanja bez pompe i nerealnih očekivanja, taj mir i izoliranost koju donosi ne postojanje pritiska oko rezultata, može polučiti iznenađenje kakvom se nitko nije nadao.

Svjež primjer tome je Hrvatska Davis Cup reprezentacija, koja je bila ispraćena kako bi se vratila još iz Austrije, ali prvo smo se plasirali u četvrtfinale, da bi jučer iznenađujuće pobijedili favoriziranu Italiju 2:1, i plasirali se u polufinale Davis Cupa!

Hrvatsku tamo čeka bolji iz susreta Kazahstana i Srbije koji je na rasporedu u srijedu, ali su komšije po dobrom starom običaju sebe našli u polufinalu s hrvatskom, a da se još tamo nisu ni plasirali.

Trče pred rudo

Tako mediji u Srbiji već najavljuju okršaj Hrvatske i Srbije u polufinalu, naslov u originalu: “PRVOKLASNA SENZACIJA! HRVATSKA ČEKA SRBIJU U POLUFINALU! Komšije NOKAUTIRALE Italiju, 279. teniser na svetu doneo pobedu Hrvatima”, kaže Kurir, dok primjerice Mondo isto Srbiju vidi u Madridu: “SPEKTAKL! HRVATSKA ČEKA SRBIJU U MADRIDU! Novak Đoković i ekipa na potezu, a olimpijski šampioni su spremni!”

Screenshot/Kurir

Naravno susjedi iz nekog razloga su zaboravili kako su na jedvite jade prošli u četvrtfinale, kako su im pomogla “braća Rusi”, te su već u svojim glavama u Madridu.

Zaboravili su ovogodišnje Olimpijske igre i debakl prvog reketa svijeta, isto i posrtaj košarkaške reprezentacije u pokušaju plasmana na iste, a i morali bi se prisjetiti Škotske u Beogradu. Postoji stara izreka “Prvo skoči pa reci hop”, i to je najbolja poruka komšijama kada rade nezahvalne prognoze, pošto je lopta još uvijek okrugla.







Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.