Foto: Marko Dimic/PIXSELL

SRPSKI MEDIJI O ČUDESNIM HRVATIMA: ‘Dok Srbija čeka Đokovića, njegovi prijatelji imaju svoje privatno finale!’

Autor: P. V.

Veliki uspjeh hrvatskog tenisa, možda i najveći dan ako istisnemo osvajanje Wimbledona i Roland Garrosa od strane Gorana Ivaniševića i Ive Majoli, nije prošao medijski “neokrznuto” niti u susjedstvu.

Slovenski mediji ističu “veliki dan hrvatskog tenisa”, u susjednoj Bosni i Hercegovini naglašava se duet iz njihovog Međugorja, a u Srbiji se radi paralela s Novakom Đokovićem.

“Senzacija! Hrvati uzeli zlato i srebro u tenisu! Srbija čeka Novaka, a oni imaju svoje privatno finale!”, samo su neki od naslova u susjedstvu (Mondo).

‘Hrvati ispisali povijest’

“Ispisali povijest, Hrvatima zlato i srebro a da ništa nisu niti odigrali! To se nije dogodilo 113 godina!”, piše Alo.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ponavlja se kako sličnu misiju ima i Novak Đoković, a koji osim “rezerviranog” zlata u singlu, traži potencijalno i u mješovitim parovima.

“Srbija može također do dvije teniske medalje”, naglašavaju.

Ističu se i dobri odnosi izneđu hrvatskih i srpskih tenisača na Touru, kao i nedavna zezancija na Wimbledonu kad ih je upravo Novak nahvalio (Mektić, Pavić).




“Balkan dominira svjetskim tenisom i olimpijskim igara”, dodaju neki portali.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.