SRBIN IZAZVAO KAOS U SVIJETU TENISA! Đoković odgovorio na žestoke prozivke Nadala i Federera

Autor: Bruno Herljević

Španjolski tenisač Rafael Nadal žestoko je prozvao srpskog kolegu Novaka Đokovića i to zbog toga što se Novak nedavno sukobio s Chriso Kermodeom, čelnim čovjekom ATP-a.

Nakon prvog meča na Australian Openu novinari su Nadala pitali je li o tome pričao sa Đokovićem. “Nisam više u Savjetu igrača niti ću ići njima. Oni koji su u Savjetu neka dođu kod mene i pitaju me za mišljenje”, rekao je Nadal i uz to još jasno poručio Srbinu što pod time misli.

“Kermode treba ostati na čelu ATP-ja, a česte promjene za koje se Đoković zalaže štete tenisu”, rekao je Nadal.

Na Nadalovu stranu stao je i Roger Federer, jedan od najvećih tenisača svih vremena. Nadal je negodovao jer Savjet igrača, dakle Đoković, nije njega pitao treba li podržati Kermodea, a Federer je kazao kako bi se igrača koji je 17 puta osvajao Grand Slam ipak trebalo nešto pitati. Federer je dao naslutiti da niti on nije bio kontaktiran za mišljenje.

Predsjednik Savjeta igrača, Đoković, kaže da nije radio iza leđa dvojici najvećih rivala.

“Najprije da razjasnimo nešto: nikakva odluka nije donesena. Još uvijek nismo odlučili i još uvijek imamo vremena”, rekao je Đoković.

“Predstavnici Savjeta pričat će s Rogerom i s Rafom i s bilo kime zainteresiranim. Želim da se zna još nešto. Rafa je oduvijek bio uključen. Bilo kao dio političke strukture, Savjeta ili ne”, rekao je Srbin.




Federer je kazao kako će morati popričati s Đokovićem kada je u pitanju ovakvo odlučivanje, a on odgovara ovako…

“Pričat ćemo. Kao što sam rekao, nismo imali prilike to učiniti do sada, ali vidjet ćemo se ovdje u Melbourneu. Ako ne ovdje, onda poslije toga. Ima moj broj, imam ja njegov. Naravno, uživo je drugačije. Pričao sam s Federerom i Rafom više puta o ovome. Oni nisu u Savjetu igrača, ali su ekstremno važni, ključni igrači za odluke ovakve važnosti.”




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.