Foto:Yomiuri Shimbun viaAPImages/Guliverimage

‘SRAMI SE ĐOKOVIĆU, PODUPIREŠ GENOCIDAN REŽIM’! Poznati Ukrajinac i miljenik Hrvatske zgrožen ocem slavnog tenisača: ‘Apsolutno odvratno’!

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Novak Đoković potvrdio je formu pobjedom protiv Rusa Rubeljeva s 3:0 u setovima i to puno lakše od očekivanog. Ipak, događaji nakon meča je ono o čemu se priča.

Srpski navijači u čijem je društvu bio i Novakov otac Srđan napravili su međunarodni incident jer su javno uzvikivali: “Živjela Rusija” te istaknuli zastavu sa slovom Z i licem Vladimira Putina. Više o tome pročitajte OVDJE.

“Manja skupina ljudi je nakon meča u srijedu navečer isticala neprimjerene zastave i simbole te prijetila zaštitarima pa su bili izbačeni s tribina” stoji na početku priopćenja turnira.

Izbacivanje oca

Priopćenje su nastavili: “odsjetili smo igrače i njihove timove o politici oko zastava i simbola, odnosno izbjegavanju bilo kakvih situacija koje bi mogle izazvati prekid mečeva. Nastavljamo blisko surađivati sa sigurnosnim službama oko provođenja ove odluke.”

 

Ukrajinac Aleksandar Dolgopolov, bivši pobjednik Umaga koji trenutačno brani svoju domovinu poslao je jasnu poruku vezanu uz oca Novaka Đokovića: “Ovog će lika doživotno izbaciti, barem sa svih turnira u Australiji, zar ne?”

Đokovića u polufinalu čeka Amerikanac Paul, a lako je moguće da zbog ovakvog ponašanja Srbima budu zabranjene zastave na tribinama što bi sigurno moglo uzrokovati nove incidente.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.