Wochit/AFP

ŠOKIRANOG ĐOKOVIĆA ‘POKOSILE’ OZLJEDE: ‘Čast mi je igrati za Srbiju, želja je bila velika!’

Autor: I.K.

Novak Đoković završio je svoj nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju porazom u borbu za broncu u pojedinačnoj konkurenciji protiv Španjolca Pabla Carrena Buste, a nakon toga, morao je odustati od nastupa u meču za brončanu medalju u mješovitim parovima. Trebao je igrati sa sunarodnjakinjom Ninom Stojanović, nije mogao.

Pretpostavlja se da je glavni razlog za odustajanje od ‘miksa’ bio tjelesni i mentalni umor s kojim se prvi tenisač svijeta nije mogao nositi, ali službeno objašnjenje bila je ozljeda ramena.

U svojoj prvoj izjavi na kraju dana koji mu je donio nove udarce, nakon onih pretrpljenih u petak, prvi tenisač svijeta istaknuo je da je ozljeda zaista problem, ali ne samo jedna.

Ispričao se navijačima

‘Morao sam se povući zbog više ozljeda’, opisao je Đoković što ga je izbacilo iz borbe za broncu u mješovitim parovima.

‘Ispričavam se navijačima, htio sam medalje isto koliko i oni’, dodao je svjetski broj jedan.

Ima novi olimpijski cilj

‘Dao sam sve od sebe, čast mi je da igrati za Srbiju. Želim igrati u Parizu 2024. godine’, zaključio je Đoković, najavljujući da bi mogao biti u akciji i na sljedećim ljetnim OI.

Igre u Tokiju imale su mu jako loš kraj. Prije nego se sve ‘raspalo’ danas, u petak je prvo doživio polufinalni poraz od Nijemca Alexandera Zvereva u singlu, a zatim i u ‘miksu’ sa Stojanović, s pobjedom ruske kombinacije Jelena Vesnina/Aslan Karacev u polufinalu u toj konkurenciji.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.