ŠOK: Petra Martić ne ide na Olimpijske igre!

Autor: Totalsport

Najbolja hrvatska tenisačica zbog ozljede stopala neće nastupiti na Olimpijskim igrama koje će se za nekoliko dana početi održavati u Londonu.

Petra Martić, najbolja hrvatska tenisačica i u ovom trenutku 53. igračica na svijetu, neće nastupiti na skorašnjim Olimpijskim igrama u Londonu.

Razlog je ozljeda stopala koja se pojavila pri kraju nastupanja na Roland Garrosu gdje je ove godine dogurala sve do osmine finala i time upisala najbolji rezultat karijere na nekom od četiri Grand Slam turnira.

Nakon Roland Garrosa je Martić nastupila na dva turnira (Bad Gastein i Wimbledon), te je oba puta gubila u prvim kolima. Liječnici su joj preporučili da napravi pauzu i da preskoči Olimpijske igre, a tijekom zadnjih treninga i sama je Martić shvatila da tjelesno nije spremna za napore koji je čekaju na Igrama u Londonu.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.