Foto: Guliver Image

SADA JE SVE JASNO, DRŽAVA JE REKLA SVOJE: Evo što će biti s Đokovićem i igranjem u SAD-u

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nakon Wimbledona teniska sezona uđe u mirnu fazu gdje se s nestrpljenjem čeka zadnji Grand slam sezone, US open. ATP čekanje popuni raznim Mastersima, a sada je otkriveno kada će igrati dva najuspješnija.

Rafael Nadal odustao je od polufinala Wimbledona protiv Kyrgiosa zbog ozljede, ali sada se vraća. Prvi nastup još od londonske trave imati će na Cincinnatiju na Mastersu.

Nadal je pažljivo birao turnire kako ozljeda trbušnog zida ne b se vratila i da kojim slučajem zbog toga ne bude na US openu gdje bi ganjao svoj rekordni 23 naslov.

Đoković otpao

Zakon u SAD-u je jasan, u državu mogu ući samo cijepljeni. Novak Đoković nije među njima te zbog toga neće biti na Mastersu, a onda je izvjesno da ga nema ni na US openu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Wimbledon (@wimbledon)

Uzdaju se njegovi navijači da će drugačija pravila izdati država New York, ali to su za sad samo nagađanja. Njegovi fanovi su ogročeni te smatraju da mu je ponovno nanesena nepravda. Bilo kako bili prava je šteta za sport da zbog pandemije ne možemo gledati obračun dvojice velikana već drugi put ove godine.




Dodajmo kako će se na US openu od tenisa oprostiti Serena Willimas.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.