Foto: Marko Dimic/PIXSELL

RUŠI REKORDE I IDE PREMA STATUSU NAJBOLJEG IKADA, NAVIJAČIMA LJUTITO PORUČIO: ‘Ne čujem vas!’

Autor: F.F

Najbolji tenisač na svijetu, Novak Đoković izborio je polufinale US Opena nakon slavlja nad Talijanom Matteom Berrettinijem. Nole je slavio 3:1 u setovima.

Protiv Talijana je Đoković stigao do 224. pobjede u karijeri nad top deset igračima u svojem 325. meču. Time je srušio rekord legendarnog Rogera Federera koji je protiv top deset igrača upisao 223 pobjede.

Talijan je u New Yorku uživao u podršci navijača, kao i većina Đokovićevih protivnika.

Nije se dao smesti

Prvi set trajao je gotovo 80 minuta, a prekretnica je bila u sedmom gemu koji je Đoković dobio nakon desetak minuta. Spasio je dvije break-lopte, a u istom gemu se u dva navrata obratio navijačima, koji svom silom navijaju protiv srpskog tenisača. Ljutito se okrenuo te gestikulirao ‘ne čujem vas’, pokazivajući na uho.

Mali broj njegovih navijača tada je glasno počeo skandirati: “Nole, Nole!”

Nole će imati težak zadatak na putu do finala u New Yorku. Igrat će protiv Nijemca Alexandra Zvereva, koji ga je zaustavio na Olimpijskim igrama. Međusobno su se susreli u devet navrata, a srpski as je slavio šest puta.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.